4 Απρ 2020

Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού στο hot spot

Στην πρόσληψη 150 συμβασιούχων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικών καθηκόντων, «για την παροχή βοηθητικών εργασιών επί του πεδίου των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης και των Προσωρινών Δομών Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο και ευάλωτων ομάδων», προχωρά το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Οι προσλήψεις  έχουν ως βασικό κριτήριο την εντοπιότητα και θα γίνουν:

-Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Προσωρινής Δομής Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο και ευάλωτων ομάδων πολιτών τρίτων χωρών Λέσβου.

-Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Προσωρινής Δομής Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο και ευάλωτων ομάδων πολιτών τρίτων χωρών Κω.

-Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Προσωρινής Δομής Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο και ευάλωτων ομάδων πολιτών τρίτων χωρών Λέρου.

-Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Προσωρινής Δομής Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο και ευάλωτων ομάδων πολιτών τρίτων χωρών Σάμου.

-Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Προσωρινής Δομής Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο και ευάλωτων ομάδων πολιτών τρίτων χωρών Χίου.

-Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου Δήμου Ορεστιάδας.

-Στη Δομή «ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ», στο στρατόπεδο «ΓΕΡΑΚΙΝΗ» του Δήμου Ωρωπού, της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

-Στη Δομή «ΣΙΝΤΙΚΗΣ», στη θέση «ΚΛΕΙΔΙ» του Δήμου Σιντικής, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι υποψήφιοι πρέπει:

α) Να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις,

β) Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής,

γ) Να μην είναι υπόδικοι και να μην έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε,

δ) Λόγω καταδίκης, να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή και

ε) Να μην τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.

Τα κύρια κριτήρια που θα ληφθούν υπόψη για την επιλογή τους είναι τα εξής:

– Το κριτήριο της εντοπιότητας, ως πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο.

– Ο βαθμός του βασικού τίτλου σπουδών τους, ως αμέσως επόμενο βαθμολογούμενο κριτήριο.

Οι υποψήφιοι που διαθέτουν το κριτήριο της εντοπιότητας κατατάσσονται με βάση τον βαθμό του βασικού τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωση που εξαντληθούν οι υποψήφιοι που διαθέτουν το κριτήριο της εντοπιότητας, τότε εξετάζονται οι υποψηφιότητες και κατατάσσονται οι υποψήφιοι, με βάση τον βαθμό του βασικού τίτλου σπουδών τους.

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required