18 Μαΐ 2020

Τουριστική προβολή της Σάμου στα ελληνικά κανάλια

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, στα πλαίσια των προσπαθειών για την τουριστική προβολή του νησιού μας και την προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού, έχει έρθει σε επαφή με τους αρχισυντάκτες τηλεοπτικών εκπομπών, καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας, προκειμένου να παρουσιάσουν στις εκπομπές τους το στοχευμένο βίντεο της τουριστικής προβολής της Σάμου. 

Το βίντεο αναδεικνύει τις ζωντανές παραδόσεις, την ποικιλία πολιτιστικών δρώμενων, τους φιλόξενους κάτοικους, τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, την φανταστική ακτογραμμή, τις μοναδικές παραλίες, το καταπράσινο φυσικό τοπίο με δάση, αμπέλια, αρχαίους ελαιώνες και τα πανέμορφα χωριουδάκια μας! 

Ήδη η προσπάθεια αποδίδει καρπούς με την προβολή μέρους του βίντεο στην εκπομπή «Τώρα ό,τι Συμβαίνει», από την εμβέλεια του Open TV, με σχολιασμό από τη δημοσιογράφο – παρουσιάστρια κα Φαίη Μαυραγάνη, την Κυριακή 17 Μάιου 2020, (https://www.tvopen.gr/watch/28116/toraotisymbainei172f052f2020 από το 41:17 έως το 41:48 λεπτό της εκπομπής). 

Εντός της εβδομάδας αναμένονται συνδέσεις με τα τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ και του ΑΝΤ1, με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού-Πολιτισμού, κα Δέσποινα Καΐλα και παράλληλη προβολή του βίντεο. 

Η Σάμος είναι παρούσα στις εξελίξεις! Όλοι μαζί στοχεύουμε στην αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος και στην ανάδειξη του νησιού μας ως μοναδικό τουριστικό προορισμό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required