2 Ιουν 2020

Προσθήκη ενός επιπλέον ακτοπλοϊκού δρομολογίου προς το λιμάνι Καρλοβάσου

Την ικανοποίησή του για την προσθήκη ενός επιπλέον δρομολογίου προς το λιμάνι Καρλοβάσου εκφράζει ο δήμος Δυτικής Σάμου.

“Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ευχαριστεί θερμά την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries, για τη θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας , για την προσθήκη ενός επιπλέον δρομολογίου προς και από τον λιμένα Καρλοβάσου.

Έτσι, για τον μήνα Ιούνιο θα έχουμε δυο προσεγγίσεις από Πειραιά στο Καρλόβασι και δύο από Καρλόβασι προς το λιμάνι του Πειραιά, χωρίς να θίγεται καμία προσέγγιση στο λιμάνι Βαθέος.

Επίσης, ευχαριστούμε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής που ενέταξε τα εν λόγω δρομολόγια για την καλύτερη εξυπηρέτηση της Δυτικής Σάμου.

Κινήσεις τέτοιες συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση της επιβατικής κίνησης προς το νησί μας σε μία κρίσιμη χρονικά περίοδο που ο κλάδος του τουρισμού δοκιμάζεται σκληρά", αναφέρει ο δήμος Δυτικής Σάμου με ανακοίνωση του.


1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Με εκείνο το απαράδεκτο στέγαστρο αναμονής των επιβατών, στο οποίο ψήνεσαι το καλοκαίρι και παθαίνεις πνευμονία τον χειμώνα, έχετε προγραμματίσει κάτι κ. Δήμαρχε;;;

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required