26 Ιουλ 2020

Σε Άνω Βαθύ και Μυτιληνιούς η Λαϊκή Συσπείρωση και στελέχη του ΚΚΕ

Στο Πάνω Βαθύ την Τετάρτη και στους Μυτιληνιούς την Πέμπτη, συνεχίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι περιοδείες των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης και στελεχών του ΚΚΕ. Είχαν προηγηθεί ανάλογες περιοδείες στους Βουρλιώτες, τον Άγιο Κωνσταντίνο και τον Πύργο, ενώ θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα σε όλα τα χωριά και τις γειτονιές του δήμου Ανατολικής Σάμου. 


Στο επίκεντρο βρέθηκαν τόσο τα πολλά λαϊκά προβλήματα όπως της ύδρευσης, της καθαριότητας, της έλλειψης παιδικών χαρών, της πυρασφάλειας, του γιγάντιου κέντρου - φυλακής για πρόσφυγες και μετανάστες στου Ζερβού κλπ, όσο και τα ζητήματα που αφορούν την προστασία της υγείας του λαού, την ανεργία ιδιαίτερα στους ξενοδοχοϋπάλληλους κ.α. 

"Ξεχώρισε όμως, η επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται στο Αιγαίο από τις προκλήσεις της τουρκικής κυβέρνησης και το ρόλο των υποτιθέμενων «συμμάχων» των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που υποθάλπουν την τουρκική προκλητικότητα στην κατεύθυνση επιβολής της συνδιαχείρισης του Αιγαίου. 

Το ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό να μην έχει καμιά εμπιστοσύνη στην πολιτική που εναποθέτει τις ελπίδες στο ρόλο των ιμπεριαλιστικών οργανισμών και στους Αμερικάνους και αγωνίζεται για: Καμιά αλλαγή στα σύνορα. Όχι σε κάθε είδους συνδιαχείριση του Αιγαίου. Απεμπλοκή από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τα επικίνδυνα σχέδιά τους στη περιοχή", αναφέρουν σε ανακοίνωση. 

Από την πλευρά τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θέτουν - ήδη από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο-τα λαϊκά προβλήματα που κατέγραψαν, διεκδικώντας άμεσες λύσεις.


1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Άντε πάλι, μας έλυσαν όλα τα προβλήματα, τόσο τα δικά μας όσο και των λαθρομεταναστών,στους οποίους έπρεπε να παρέχουμε συνθήκες Doryssa και όχι συνθήκες του γιγάντιου κέντρου - φυλακής του Ζερβού.Απεμπλοκή από ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και εμπλοκή με το καθεστώς της Βόρειας Κορέας. Φιλοκαλούμέν τε γαρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν μετά μαλακίας.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required