22 Οκτ 2020

Ξεκίνησαν οι μαζικές στειρώσεις

Ξεκίνησαν οι μαζικές στειρώσεις με τον εθελοντή κτηνίατρο Victor  Lans, που ακυρώθηκαν την άνοιξη λόγω του κορωνοϊού. Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Καρλόβασι, όπου στειρώθηκαν 35 αδέσποτα σκυλάκια, τα περισσότερα θηλυκά και αυτήν την εβδομάδα συνεχίζονται στο Βαθύ. 

Το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου αναφέρει: «Είμαστε πολύ ευγνώμονες στον Βίκτωρα, που μας ενθουσιάσει κάθε φορά με την επαγγελματικότητα, την εμπειρία και την ευαισθησία του για τα αδέσποτα. Μέχρι στιγμής όλα προχωράνε ομαλά και η ανάρρωση των χειρουργημένων σκυλιών πάει θαυμάσια. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον Δήμο Δυτικής Σάμου και ιδιαίτερα στον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Βαλσαμίδη, για την πολύ θερμή υποδοχή και φιλοξενία του εθελοντή μας και την άψογη προετοιμασία του χώρου των στειρώσεων.
Εξαιρετική ήταν επίσης η συνεργασία με το σωματείο «Κέντρο Προστασίας Αδέσποτων/Die vergessenen Samoshunde» στην οργάνωση και πραγματοποίηση των στειρώσεων. Ένα θερμό ευχαριστώ και σε όλους τους εθελοντές, που βοήθησαν στην περισυλλογή, την μεταφορά και την φροντίδα των αδέσποτων».Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required