12 Οκτ 2020

Δήμος Ανατολικής Σάμου - Ευχαριστήριο προς το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Με συντονισμένες ενέργειες ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι με χρήση rapid test για τον κορωνοϊό από το εξειδικευμένο κλιμάκιο  του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας με επικεφαλής τον γιατρό κ. Σπύρο Σαπουνά, προκειμένου να αποτυπωθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η επιδημιολογική εικόνα. Σε ευχαριστήριο μήνυμα προς το κλιμάκιο, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου αναφέρει τα εξής:


"Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου οφείλει ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην ομάδα του ΕΟΔΥ για την άριστη και στενή συνεργασία τους με τους συντονιστές διαχείρισης COVID -19 του Δήμου, καθώς και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Σάμου, που συνέβαλλαν με το δικό τους τρόπο τόσο στην  οργάνωση της δράσης αυτής στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του COVID-19, όσο και για τη διάθεση του ενημερωτικού  - έντυπου υλικού το οποίο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το Δήμο Ανατολικής Σάμου. 

Οι δράσεις θα συνεχιστούν, προκειμένου οι κάτοικοι του νησιού μας να αισθάνονται ασφαλείς. 

Συνεχίζουμε να προσέχουμε, ακολουθώντας πιστά και συντεταγμένα τις οδηγίες της Πολιτείας. Πάνω από όλα η ΥΓΕΙΑ και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ όλων μας.

Η Καλύτερη Άμυνα είσαι Εσύ!

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required