12 Οκτ 2020

Συνεχείς συναντήσεις & επαφές για τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη

Την εβδομάδα που μας πέρασε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Βασίλης Πανουράκης, συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας με τον επικεφαλής του κλιμακίου του ΕΟΔΥ, γιατρό-ενδοκρινολόγο κ. Σαπουνά, όπου του ανακοινώθηκε το πρόγραμμα διενέργειας  των τεστ στον τοπικό πληθυσμό έναντι του κορωνοϊού και όπως διαπιστώθηκε με το πέρας των ελέγχων σε όσους συμπολίτες μας προσήλθαν για εξέταση, δεν παρουσιάσθηκε καμία ένδειξη υπόπτου κρούσματος της πανδημίας. 

Επίσης είχε συνάντηση με τον αντιστράτηγο ε.α. κ. Κουτρή,  πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εδώ νεοσύστατο τοπικό παράστημα της Ένωσης και ενημερώθηκε για τις δράσεις των διαμενόντων στη Σάμο αποστράτων αξιωματικών. 



Την Παρασκευή στο γραφείο του, με πρωτοβουλία του κ. αντιπεριφερειάρχη έγινε ενημερωτική συνάντηση με τον προσωπικό φίλο, κ. Γιάσκο, πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε), στην οποία συμμετείχαν οι δύο δήμαρχοι του νησιού μας, κ.κ. Στάνζος και Λυμπέρης όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε σχέση με τις αρμοδιότητες της Ε.Ε.Τ.Α.Α. 




Σήμερα Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου, παρακολούθησε τις εργασίες καθαρισμού του ρέματος που διέρχεται μέσα από την πόλη της Σάμου, πλησίον του Γενικού Λυκείου της πόλης μας, παρουσία του προέδρου της Κοινότητας Σαμίων κ. Δημήτρη Βογιατζή και του κ. Κώστα Βογιατζή δημοτικού συμβούλου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το συνεργείο που δραστηριοποιείται στον οδικό κόμβο «Τρεις Εκκλησιές».






  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required