2 Νοε 2020

Ποια σχολεία δεν θα ανοίξουν την Πέμπτη

Τα σχολεία της Σάμου, σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση θα παραμείνουν κλειστά έως και την Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου. Μετά τον κτηριακό έλεγχο που διεξήγαγαν τα συνεργεία μηχανικών υπάρχει η πιθανότητα να δοθεί περαιτέρω παράταση στην ημερομηνία επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Ίσως να διανύσουμε και την επόμενη εβδομάδα με κλειστά τα σχολεία. Όσον αφορά στον Δήμο Ανατολικής Σάμου και τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Βαθέος (υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταστέγασης), το 3ο Νηπιαγωγείο πόλεως Σάμου, το Δημοτικό Σχολείο Πυθαγορείου, το Δημοτικό Σχολείο Χώρας καθώς και το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου.


Η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέος, σε δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, έχοντας δεξιά την περιφερειακή διευθύντρια Π. & Δ. Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Μαρία Παπαδανιήλ και αριστερά την διευθύντρια Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου Αλεξία Εμμανουηλίδου (Φωτό "Σαμιακόν Βήμα")

Στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση το Γυμνάσιο Πύργου έχει κριθεί ακατάλληλο ενώ το Γυμνάσιο Μαραθοκάμπου και το Λύκειο Μαραθοκάμπου μπορούν να λειτουργήσουν αφού γίνουν κάποιες απαραίτητες εργασίες. Στον Δήμο Δυτικής Σάμου δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενώ στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση δεν θα λειτουργήσουν τα Δημοτικά Σχολεία Πλατάνου και Κοντακεΐκων. Να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει δοθεί η επίσημη απόφαση στους δημάρχους που ίσως να συμπεριλάβει και κάποιο άλλο σχολείο.


Η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη στο Άνω Βαθύ. Αριστερά της ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος Σταμάτης Σεϊρλής και δεξιά μπροστά ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου Μιχάλης Μητσός



Φωτογραφίες από την προσωπική σελίδα στο facebook της υφυπουργού Σοφίας Ζαχαράκη

Η υφυπουργός στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας με τον διευθυντή Παναγιώτη Ζαβουδάκη

Με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required