15 Φεβ 2021

Γ. Ψυχογιός: «Πάρτε μέτρα για την προστασία των προσφύγων στα νησιά από τη "Μήδεια"»

Στην κατάσταση λόγω της κακοκαιρίας στην προσωρινή δομή του Καρά Τεπέ στη Λέσβο και άλλα νησιά του Β. Αιγαίου, αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο», ο βουλευτής Κορινθίας και τομεάρχης Μετανάστευσης και Ασύλου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ψυχογιός, καλώντας την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα για την προστασία των διαμενόντων.

Ο Γ. Ψυχογιός κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει λύσεις και να υπάρξουν άμεσα μέτρα για τις δομές όπου πρόσφυγες και μετανάστες ζουν σε ακατάλληλες συνθήκες και δοκιμάζονται για μία ακόμη φορά από τις καιρικές συνθήκες.

«Προειδοποιούμε για τα νησιά αυτό το τριήμερο που έρχεται παγετός και έχει ήδη ξεκινήσει το κύμα κακοκαιρίας «Μήδεια», να πάρουν μέτρα τόσο Μαυροβούνι της Λέσβου στο νέο Καρά Τεπέ, όσο και στη Σάμο και στη Χίο, για να προστατεύσουν τους ανθρώπους. Τους προειδοποιούμε και θα τους φέρουμε προ των ευθυνών τους γιατί τους το έχουμε πει δεκάδες φορές και δεν έχει γίνει τίποτα. Ούτε με μας ήταν τέλεια, υπήρχαν πολύ δύσκολες συνθήκες, αλλά είχαμε την έννοια και κάθε μέρα διορθώναμε πράγματα για να μπορέσει να σωθεί ότι περισώζεται. Τους εγκαλούμε λοιπόν και τους προκαλούμε μετά τις λάσπες, μετά τους αέρηδες, μετά το μόλυβδο που εμφανίστηκε και τα είδαμε, μην τολμήσουν και δεν πάρουν μέτρα και αφήσουν τους ανθρώπους αυτούς εκτεθειμένους σε αυτή την κατάσταση που έρχεται γιατί θα είναι υπόλογοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Είθισται οι κλέφτες να ομιλούν περί τιμιότητας και οι πόρνες περί ηθικής. Μνήμη έχουμε λεχρίτη και θυμόμαστε τα έργα και τις ημέρες,της δικής σας διακυβέρνησης, ισλαμολάγνοι.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required