2 Μαρ 2021

Επίσκεψη διοικητή 2ης ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Σάμου

Τη Σάμο επισκέφτηκε την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστος Ροϊλός. Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να δει την κατάσταση που βρίσκεται το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου τόσο για τους εμβολιασμούς όσο και την ετοιμότητα του Νοσοκομείου για τα μέτρα Covid-19.


Επισκέφτηκε την πλήρως ανακαινισμένη Παιδιατρική Κλινική, συνομίλησε με τις τρείς παιδιάτρους και το προσωπικό. Μην ξεχνάμε ότι για να σταθεί και να συνεχίσει να λειτουργεί η Παιδιατρική Κλινική, η βοήθεια του διοικητή της 2ηςΥΠΕ στάθηκε καθοριστική. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον ανακαινισμένο Χειρουργικό Τομέα, την Παθολογική Κλινική και το Τμήμα Covid που έχει δημιουργηθεί για τους ασθενείς που χρήζουν νοσηλείας. Συνομίλησε με τους διευθυντές Ιατρικής Νοσηλευτικής και Διοικητικής Υπηρεσίας καθώς και με όλους τους διευθυντές των Τμημάτων.






Ενημερώθηκε για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα για την αναβάθμιση του Νοσηλευτικού μας Ιδρύματος και δεσμεύτηκε μαζί με τον διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Νίκο Στεφανή, για την υλοποίησή τους. «Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να υποστηριζόμαστε από την 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, έτσι ώστε να επιλύονται τα όποια θέματα δημιουργούνται», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο διοικητής κ. Στεφανής.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required