10 Μαρ 2021

"Ανάσα για τη Σάμο" & "Πορεία Ευθύνης" - Κοινή ανακοίνωση για τη συνάντηση Στάντζου-Μητσοτάκη

Ανακοίνωση με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση του δημάρχου Ανατολικής Σάμου Γιώργου Στάντζου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις αναρτήσεις και τα σχόλια που ακολούθησαν από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, εξέδωσαν από κοινού δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων "Ανάσα για τη Σάμο" και "Πορεία Ευθύνης". Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης.


«Οι ανακοινώσεις ορισμένων από τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων αλλά και οι αναρτήσεις και τα σχόλια στο διαδίκτυο κάποιων αυτόκλητων κατηγόρων και «σωτήρων» του τόπου με αφορμή την επίσκεψη του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου στον Πρωθυπουργό της χώρας μας και τις δηλώσεις του μας αναγκάζουν να προβούμε στη παρακάτω δήλωση:

Οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι των Δημοτικών παρατάξεων «ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ» και «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» με γνώμονα και πρωταρχικό μέλημα το συμφέρον των δημοτών και του τόπου εγκρίνουν, επικροτούν και σε κάθε περίπτωση στηρίζουν τις θέσεις και τις αποφάσεις του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου όχι μόνο στο Προσφυγικό-μεταναστευτικό αλλά γενικά στη διαχείριση όλων των κρίσιμων θεμάτων που απασχολούν το Δήμο μας. Ειδικότερα για το προσφυγικό-μεταναστευτικό οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το ΚΥΤ Βαθέος άλλοι το ίδρυσαν , άλλοι το γιγάντωσαν εμείς όμως θα το ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ.

Πάντα συναποφασίζουμε με τον Δήμαρχο και συμπορευόμαστε με βάση τις καταστατικές διακηρύξεις και δεσμεύσεις μας. 

Είναι ανήκουστο αυτοί που έφεραν το τόπο σε τόσο δεινή θέση, αυτοί που λειτουργούν με γνώμονα το κομματικό συμφέρον, τα κελεύσματα των κομμάτων τους και αυτοί που με τις πολιτικές τους οδήγησαν το τόπο στην απαξίωση και στην ανυποληψία , αυτοί που από θέσεις ευθύνης δεν έλυσαν χρόνια προβλήματα αλλά τα μεγιστοποίησαν να ομιλούν για προσβολή της ανεξαρτησίας της Αυτοδιοίκησης, για εθελοδουλία, για ντροπή και υποτέλεια.

Οι τοποθετήσεις τους όσον αφορά το μεταναστευτικό και όχι μόνο αποδεικνύουν για μιά ακόμα φορά, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ενοχλούνται από το γεγονός ότι ο Δήμος μας βρήκε επιτέλους «το βηματισμό του» και ότι παράγεται έργο από μια ανεξάρτητη, ανεπηρέαστη και ακομμάτιστη Δημοτική Αρχή που προκειμένου να επιλύσει χρόνια προβλήματα δουλεύει σκληρά, ακούει το πολίτη και συνομιλεί δια του Δημάρχου της με τους αρμόδιους Υπουργούς και τη συντεταγμένη πολιτεία όπως θα έκανε με οποιαδήποτε άλλη δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση.

Όλοι εμείς που παρακάτω υπογράφουμε είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να επιτύχουμε τους στόχους μας προκειμένου το νησί να ορθοποδήσει μετά το σεισμό, να ανακάμψει, να αναπτυχθεί και να προοδεύσει σε όλους του τομείς.

Ας καταλάβουν επιτέλους όλοι αυτοί που αβίαστα και απροκάλυπτα μέμφονται τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή και με βαρύγδουπες και πολλές φορές αναληθείς δηλώσεις αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη ότι η Σάμος μας ΑλλάΖει, (Δείτε τη σχετική ανάρτηση) ότι βρίσκεται σε πορεία Ανατροπής (Δείτε το σχετικό σχόλιο) πεπαλαιωμένων πρακτικών και αντιλήψεων και ότι Όλοι Μαζί θα τα καταφέρουμε γιατί μπορούμε να το κάνουμε.

Σάμος 10 Μαρτίου 2021

ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΛΚΑΜΛΗΣ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΗΤΣΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΡΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΪΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ

ΚΙΑΣΣΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΣΕΡΕ ΖΩΗ - ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ»

1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Ιδού το ποιόν των Δημοτικών παρατάξεων και των αυτόκλητων κατηγόρων και «σωτήρων» του τόπου.
Ριζοσπάστης 12 Ιουλίου 1935.
«Αν δεν νικιόμασταν στην Μικρασία, η Τουρκία θάτανε σήμερα πεθαμένη και μεις Μεγάλη Ελλάδα. Γι’ αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστοτσιφλικάδικη ήττα στην Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε»

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required