9 Μαΐ 2021

Τετάρτη 19 Μαΐου - Διαδικτυακή συνάντηση από τον "Φάρο"

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος" θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 19 Μαΐου διαδικτυακή συνάντηση μέσω της πλατφόρμας zoom με θέμα: "H κοινότητά μας σε μια περίοδο παρατεταμένων κρίσεων. Τα όρια, οι αντοχές και οι δυνατότητές της".

Πρόκειται για μια συνάντηση διαλόγου και προβληματισμού με καλεσμένους τον Ηλία Γκότση, Κοινωνιολόγο-Ψυχοθεραπευτή, (Τμήμα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΚΑΝΑ) και την Αμαλία Ατσαλάκη, Δρ. Κλινικής Ψυχολογίας - Ψυχοθεραπεύτρια, (Μονάδα Εφήβων "Ατραπός" ΟΚΑΝΑ). Γενικές πληροφορίες για όσους γονείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο εργαστήρι:

- Η συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

- Οι ενδιαφερόμενοι γονείς είναι απαραίτητο να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα τηλέφωνα του «Φάρου», 22730.23443 και 87070-1, καθημερινά, 8.30-2.30 μ.μ. έως και την Δευτέρα 16 Μαΐου.

- Σε όσους δηλώνουν συμμετοχή θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναλυτικά όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, ακριβείς οδηγίες και ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος για τη συνάντηση, ώστε να μπορέσουν να συνδεθούν.

Όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required