18 Αυγ 2021

Ευχαριστήριο Δήμου Δυτικής Σάμου προς τον ΕΟΣΣ

«Ο Δήμος Δυτικής Σάμου από την ημέρα της δημιουργίας του στοχεύει στην προβολή του τόπου και την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών αυτού. Συμπαραστάτης στην όλη αυτή προσπάθεια είναι ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου τον οποίο και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύπλευρη υποστήριξη που έχει παράσχει έως τώρα.

Με αφορμή την επετειακή εκδήλωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση στην οποία συμμετείχε ο Ε.Ο.Σ.Σ. δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του δήμου με την συμμετοχή της αλλά και με την χορηγία των μοναδικών προϊόντων της που έχουν τιμηθεί και έχουν αποσπάσει διακρίσεις & βραβεία σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.

Φωτό: "Σαμιακόν Βήμα"

Η άψογη συνεργασία μας σε διά ζώσης και ψηφιακές εκθέσεις τουρισμού, οι προσκλήσεις του σε ξεχωριστά οινογευστικά ταξίδια, η απλόχερη προσφορά των προϊόντων του σε επίτιμους καλεσμένους για την ανάδειξη του οινικού μας πλούτου, η συμβολή του στην οικονομικο-κοινωνική πρόοδο των αμπελοκαλλιεργητών και κατ’ επέκταση του νησιού, είναι κάποιοι από τους λόγους που κάνουν τους δεσμούς μεταξύ Δήμου και Ε.Ο.Σ.Σ. ισχυρούς!

Για τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. και όλους όσους συμβάλλουν στην άψογη διοργάνωση όλων αυτών των εκδηλώσεων που σε συνδυασμό με την παράδοση στην καλλιέργεια της αμπέλου και την τεχνογνωσία της οινοποίησης οδηγούν πάντα τον τόπο ένα βήμα μπροστά!

Εκ του Δήμου Δυτικής Σάμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required