27 Αυγ 2021

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών το Camp Ιστιοπλοΐας «ΣΑΜΙΑ 2021»

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών ολοκληρώθηκε το Camp Iστιοπλοΐας «ΣΑΜΙΑ 2021» το οποίο έλαβε χώρα στην περιοχή «Μαλαγάρι» της πόλης της Σάμου, από 19-21 Αυγούστου, που διοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και το Γραφείο Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής», σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Σάμου και τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου - ΝΟΣ / Samos Nautical Club.

Στο camp έλαβαν μέρος ο αντιπλοίαρχος Αντώνης Μπουγιούρης και η υποπλοίαρχος Τάνια Δανέζη, διακεκριμένοι παγκόσμιοι πρωταθλητές του αθλήματος και αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής.



Οι διακεκριμένοι αθλητές ανέλαβαν με πολύ ζήλο και πάθος την εκμάθηση και την καθοδήγηση των νεαρών αθλητών και των παιδιών που συμμετείχαν, μοιράστηκαν μαζί τους τις εμπειρίες τους στους αγώνες αλλά και τα μυστικά του αθλήματος.

Τα παιδιά πέρασαν ένα όμορφο και δημιουργικό τριήμερο, άνοιξαν πανιά, έγιναν ένα με τη θάλασσα, με πολλά χαμόγελα και εμπειρίες κοντά στους πρωταθλητές του αθλήματος.

Στόχος του Δήμου είναι να καθιερωθούν τα «ΣΑΜΙΑ» ως ένας θεσμός αθλητικών δραστηριοτήτων διότι σύμφωνα με τον Πλάτωνα «Η Άθληση, ο έτερος των παραγόντων της αληθούς παιδείας».



Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, σε ανακοίνωσή του μετά την ολοκλήρωση του Camp, αναφέρει:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που συμμετείχαν στη διοργάνωση αυτή, τους γονείς που μας τα εμπιστεύτηκαν και όλους όσους εργάσθηκαν και συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτό.

Επίσης ευχαριστούμε, τη διοίκηση των ξενοδοχείων Fito Aqua Bleu Resort & Samos Bay Βeach Hotel, την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου, το εστιατόριο το «Μαγαζί του Γιάννη», την Παιχνιδούπολη by Jumbo, και το Supermarket Franchise Σκλαβενίτης Σάμος, για τις ευγενικές τους χορηγίες.

Τέλος ευχαριστούμε τα τοπικά ΜΜΕ για τη δημοσιοποίηση και κάλυψη της όλης διοργάνωσης.».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required