13 Σεπ 2021

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για το νέο σχολικό έτος

Δήλωση του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, τ. πρύτανη του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2021-2022.

«Ένα νέο σχολικό έτος ξεκινά με νέους στόχους και προσδοκίες για όλους τους μαθητές και μαθήτριες αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Μία νέα χρονική περίοδος μαθησιακής εμπειρίας σε ένα ταξίδι γνώσης, που θα προσφέρει δεξιότητες και εφόδια για τη ζωή και την εξέλιξη όλων.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, μαθήτριες και την εκπαιδευτική κοινότητα, καλή και δημιουργική χρονιά και κυρίως ασφαλή. Δυστυχώς και φέτος οι συνθήκες που ανοίγουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα εξακολουθούν να είναι κρίσιμες από υγειονομικής άποψης. Θα ήταν σωστό να τηρηθούν οι υγειονομικοί κανόνες και τα μέτρα που προτείνονται, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια και η υγεία στους χώρους εκπαίδευσης.

Το αγαθό της μόρφωσης είναι δικαίωμα όλων όπως το αγαθό της υγείας και της ζωής. Εμείς ως Περιφέρεια όπως κάναμε και στο παρελθόν, θα είμαστε συμπαραστάτες, συνεργαζόμενοι στενά με τα στελέχη εκπαίδευσης και τους γονείς, συνδράμοντας εμπράκτως με όσα μέσα διαθέτουμε, όπου ζητηθεί η υποστήριξή και η βοήθειά μας, αφού πιστεύουμε ότι επενδύοντας στη γνώση θέτουμε τα θεμέλια για το καλύτερο μέλλον όλων. Καλή σχολική χρονιά σε όλους.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required