13 Σεπ 2021

Η Dodekanisos Seaways προσφέρει σε 18 μαθητές από ένα δωρεάν εισιτήριο

Η Dodekanisos Seaways προσφέρει σε 18 μαθητές από ένα δωρεάν ανοιχτό εισιτήριο μετ' επιστροφής, θέλοντας να επιβραβεύσει τη δημιουργικότητα και να ενθαρρύνει την καλλιτεχνική έκφραση των μαθητών που συμμετείχαν στον μαθητικό διαγωνισμό εικαστικής και μουσικής δημιουργίας, «Μαζί μπορούμε να προστατευτούμε από τον Covid -19».


Ο διαγωνισμός αυτός διοργανώθηκε από την Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και το 2ο ΠΕΚΕΣ Νοτίου Αιγαίου. Συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες με εικαστικά και μουσικά έργα από διάφορα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δωδεκανήσων. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν οι μαθήτριες και οι μαθητές, μέσω της τέχνης, να επικοινωνήσουν παγκόσμια μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας, με αφετηρία τη συνεργασία και την αλληλεγγύη.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 258 μαθητές και μαθήτριες με αντίστοιχα εικαστικά έργα από σχολεία των Δωδεκανήσων. Στο μουσικό διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες με 19 έργα μουσικής σύνθεσης.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει: «Εμείς στην Dodekanisos Seaways είχαμε τη χαρά και την ευκαιρία να βιώσουμε την συνεργασία, την επικοινωνία και την δημιουργικότητα των μαθητών και των μαθητριών. Μέσα από τα έργα τους οι μαθητές/τριες εξέφρασαν τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τα όνειρά τους, τις αγωνίες τους για όσα τους προβληματίζουν και για όσα τους γεμίζουν αισιοδοξία, τις προσδοκίες τους για το μέλλον και την αειφορία, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την "Covid 19 εποχή"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required