3 Δεκ 2021

Ενημερωτική εκδήλωση για την έμφυλη βία

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, το Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας «Άλκη Ζέη» της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και το Κέντρο για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα «Διοτίμα», σας προσκαλούν στην Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση για την Έμφυλη Βία με θέμα «Ο δρόμος προς την πρόληψη». 


Κάθε περιστατικό έμφυλης βίας αποτελεί και μία διαφορετική ιστορία. Παραμένει όμως έκφανση του ίδιου φαινομένου και καθρεφτίζει τις άνισες κοινωνικές σχέσεις που δομούνται και αναπαράγονται στο κοινωνικοπολιτικό επίπεδο . Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την έμφυλη βία, ειδικά με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας. 



Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου την Τετάρτη 08/12/2021 στις 18:00 


Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων 


Για πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2273181030 καθημερινά 9:00-17:00 ή μέσω e-mail στο alkizei.arsis@gmail.com 


Η συμμετοχή στη δραστηριότητα είναι δωρεάν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμών και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων COVID -19. 


Κατά την είσοδο θα επιδεικνύεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ. Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης για την προστασία κατά της covid-19 είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. 


Το Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας “Άλκη Ζέη" αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και υλοποιείται με την στήριξη της UNICEF. 


Το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών "Διοτίμα" λειτουργεί σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR) και με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required