12 Ιαν 2022

Με θετικά κρούσματα κορωνοϊού και την 3η ημέρα λειτουργίας των σχολείων

Ακόμη μία ημέρα με θετικά κρούσματα κορωνοϊού Covid-19 στην εκπαιδευτική κοινότητα. Για σήμερα Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, από τις 23 σχολικές μονάδες του νομού μας, απουσιάζουν 2 καθηγητές και 7 μαθητές λόγω του ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μετά από διάγνωση σχετικών τεστ.

Θετικό κρίνεται το γεγονός ότι κανένα σχολικό τμήμα σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους, δεν έχει αναστείλει τη λειτουργία του.

Συγκεκριμένα η λειτουργία τμήματος της σχολικής μονάδας αναστέλλεται μόνο όταν ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων υπερβαίνει τον αριθμό που αντιστοιχεί στο πενήντα τοις εκατό (50%) συν ένα (1) του συνόλου των μαθητών/τριών που φοιτούν στο συγκεκριμένο τμήμα της σχολικής μονάδας.

1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Απάνθρωπες εικόνες στα τριτοκοσμικά «στρατόπεδα καραντίνας» της Κίνας. Αναμένεται καταδίκη εκ μερους των αριστερτόστροφων φασιστών και πολέμιων του ΚΥΤ Σάμου. Για εικόνες : https://www.protothema.gr/world/article/1200182/koronoios-apanthropes-eikones-sta-tritokosmika-stratopeda-karadinas-tis-kinas/

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required