2 Φεβ 2022

Ενημερωτική συνάντηση για την πορεία έργων στις Κοινότητες Σπαθαραίων & Σκουραιΐκων

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, για την πορεία των έργων του Τεχνικού προγράμματος του τρέχοντος έτους.
 Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Τριανταφύλλου, οι πρόεδροι Σκουραιΐκων και Σπαθαραίων κ.κ. Κώστας Χατζηχρήστου και Κώστας Παπασταματίου καθώς και οι μηχανικοί της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων.


Ανακοινώθηκε ότι μετά από θετική εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Χριστόφα και σύμφωνη γνώμη του περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη, στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας εντάσσονται τα έργα «Βελτίωση Δρόμου Σκουραίϊκα – Κατσουραίϊκα» και «Βελτίωση δρόμου Κατσουραίϊκα – Σπαθαραίοι» προϋπολογισμού 250.000 € το καθένα.

Είναι δύο έργα που εξυπηρετούν τους κατοίκους των απομακρυσμένων οικισμών της νότιας Σάμου συνολικού μήκους 5.800 μέτρων τα οποία ανήκουν εντός των γεωγραφικών ορίων των δύο Δήμων του νησιού μας. Τα έργα ήταν ένα πάγιο αίτημα προς την Περιφέρεια των προέδρων Κοινοτήτων της περιοχής, το οποίο ευοδώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required