3 Μαΐ 2022

Συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στην Τουριστική Έκθεση «Ταξίδι 2022»

Στην 23η Τουριστική Έκθεση «Ταξίδι 2022» συμμετείχε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου από 29 Απριλίου έως 1η Μαΐου στην Λευκωσία. Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο και προσελκύει πάνω από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση και ενημέρωση στους ταξιδιώτες καθώς και ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα. Στην έκθεση συμμετέχουν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού, ταξιδιωτικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες, Περιφέρειες, Νησιά και Δήμοι της Ελλάδας. 



Τον Δήμο Ανατολικής Σάμου εκπροσώπησε η εντεταλμένη σύμβουλος τουρισμού κ. Ζωή Πυργιώτη Τσερέ. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υφυπουργό Τουρισμού Περδίο Σάββα, τον πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο Παπαμελετίου Ιωάννη, τον μητροπολίτη Μεσαορίας Γρηγόριο καθώς και με την κ. Madonna Hajek η οποία κατέχει την θέση της chief commercial officer της Cyprus Airways για τη σύνδεση της Σάμου με την Κύπρο και τη μέση Ανατολή, και την κ. Δέσποινα Μαντά, επίτιμο πρόξενο της Ιορδανίας στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συμπεριληφθεί η Σάμος σε δημοσιογραφικό Road trip με σκοπό την ανάδειξη του νησιού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required