11 Ιουν 2022

3 δράσεις από τον «Φάρο» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Φάρος» στα πλαίσια των συνεχιζόμενων δράσεων «Γνωρίζω τον τόπο μου, δυναμώνω τις ρίζες μου» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) θα πραγματοποιήσει τρεις δράσεις (σταθμούς) στην Ικαρία και τη Σάμο. Πιο συγκεκριμένα:

7ος Σταθμός: "Η θεραπευτική αξία του Μαζί … άλλοτε και τώρα" την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 στις 18.30 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αγ.Κηρύκου στην Ικαρία.

8ος Σταθμός: "Σκαριά στον κύκλο της αλμύρας" το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 στις 19.00 στον Όρμο Μαραθοκάμπου Σάμου.




9ος Σταθμός: "Μ’ αγιοκέρι και με μόχθο: η σύνδεση της θρησκευτικής με την κοινοτική ζωή" το Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 στις 19.00 στην Ιερά Μονή Βροντιανής στους Βουρλιώτες Σάμου.

Μέσα από τις αφηγήσεις της κας Καλαλή, της κας Χίου και του κου Σταθακιού θα ταξιδέψουμε στην ιστορία του τόπου μας, θα ζωντανέψουμε εικόνες και αφηγήσεις του χθες, θα συνδεθούμε με την παράδοση και τον πολιτισμό μας, ισχυρά συστατικά της συλλογικής μας ταυτότητας.

Σας προσκαλούμε να ξετυλίξουμε από κοινού το νήμα της ιστορίας του τόπου μας, μέρος της οποίας είμαστε όλοι μας.

Ειδικότερα για τις δράσεις στη Σάμο και προκειμένου να οργανωθεί η δωρεάν μετακίνηση με δημοτικά πούλμαν όσων το επιθυμούν, παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης 22730 23443.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required