11 Ιουν 2022

Samos Hotel: Εν αρχή ην... η οινογευσία!

Ένα εμβληματικό ξενοδοχείο που δεσπόζει στην παραλιακή ζώνη της πρωτεύουσας της Σάμου, το Samos Hotel με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που παραπέμπει σε στιγμές άνεσης, ασφάλειας και απολαυστικής διαμονής, «αλλάζει» διατηρώντας ωστόσο εκείνη τη μοναδική πατίνα του χρόνου, μέσω της καινοτόμας επιχειρηματικής προσπάθειας του Ομίλου Optimum Target.

Στα πλαίσια αυτής της συνολικής αναδιάρθωσης δομών και υπηρεσιών στο Samos Hotel, η νέα διεύθυνση προσανατολίζεται στη δημιουργία θεματικών εκδηλώσεων οινογαστρονομίας υψηλής ποιότητας στον ιδιαίτερης αισθητικής χώρο του pool bar.



Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 από τις 8:30 το βράδυ, στον υπέροχα διαμορφωμένο αίθριο χώρο της πισίνας και με μουσική υπόκρουση από το συγκρότημα Funky Souls, κάτω από τον έναστρο ουρανό και με άπλετη θέα στο λιμάνι της Σάμου, η ομάδα γαστρονομίας του Samos Hotel σε συνεργασία με το Συνεταιρισμό της Σάμου, έχουν προετοιμάσει ένα menu degustation υψηλής ποιότητας.



Welcome drink: Επιλογή και κέρασμα ενός ποτηριού κρασιού από τη γκάμα των οίνων του Συνεταιρισμού της Σάμου με όλες τις γευσιγνωστικές πληροφορίες που συνοδεύουν τη φρουτώδη και ανθώδη γεύση των μοναδικών κρασιών του νησιού.

Πρώτο πιάτο: πλατό τυριών/αλλαντικών άριστης ποιότητας συνδυασμένο με το άκρως καλοκαιρινό ημίξηρο λευκό «Βαβέλ».


Σαλάτα μεσογειακή συνδυασμένη με στικ σφολιάτας με μαύρο πιπέρι και γραβιέρα.

Ριζότο με γαρίδες, σε συνδυασμό με τον Άθικτο Οίνο «Προφήτη».

Φιλέτο κοτόπουλο με dressing πορτοκαλιού, που δένει απολαυστικά με το εξαιρετικό ξηρό Μοσχάτο Άσπρο.



Ψαρονέφρι με μέλι και θυμάρι που συνταιριάζει άριστα με τον Άθικτο Οίνο «Ερημίτη».

Για επιδόρπιο, ένας ολόγευστος κορμός σοκολάτας, ο οποίος θα συνοδεύεται από το μοναδικό στον κόσμο και συλλεκτικό «Samos 1963», κέρασμα του ξενοδοχείου προς όλους τους συνδαιτημόνες της βραδιάς.

Η βραδιά αναμένεται να είναι μια εκπληκτική οινογευστική εμπειρία για τους λάτρεις της απόλαυσης που συνδυάζεται με ποιότητα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required