31 Ιουλ 2022

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου

Ανακοίνωση από το νέο διευθυντή Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, κ. Μιχαήλ Καπιωτά, που ανέλαβε πρόσφατα τα νέα του καθήκοντα. «Αγαπητοί/ες συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων Β/θμιας Εκπ/σης Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων, Εκπαιδευτικοί των Σχολικών Μονάδων Γενικής, Επαγγελματικής και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Αγαπητοί μαθητές, μαθήτριες και γονείς.

Με αίσθηση της ευθύνης αναλαμβάνω τη διεύθυνση των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Σάμου, της Π.Δ.Ε. Β. Αιγαίου.

Προερχόμενος ο ίδιος από ακριτικό νησί της περιφέρειάς μας, έχοντας υπηρετήσει κατά την υπερτριακονταπενταετή θητεία μου σε πολλές θέσεις στελέχους της εκπαίδευσης, σας δηλώνω ότι θα σταθώ δίπλα σας δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα στο μέτρο του ανθρωπίνως δυνατού, όπως εξάλλου έχω πράξει πάντοτε κατά το παρελθόν.

Η στελέχωση των Σχολικών Μονάδων με μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό και η έγκαιρη τοποθέτηση των αναπληρωτών θα είναι το πρώτο μέλημά μου για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σε συνέχεια του έργου της προκατόχου μου.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων στέγασης που προέκυψαν τόσο από τον καταστροφικό σεισμό του 2020, όσο και από την ίδρυση και λειτουργία νέων σχολικών μονάδων, θα τεθεί στην προτεραιότητα των συζητήσεων με την τοπική κοινωνία.

Η Σάμος, η Ικαρία, οι Φούρνοι, εύχομαι και θέλω να είναι ο τελευταίος σταθμός στην εκπαιδευτική και παιδαγωγική μου διαδρομή, με όλους εσάς δίπλα μου στο δύσκολο και απαιτητικό έργο της Διοίκησης της εκπαίδευσης.

Αν και υπολείπεται ακόμα μεγάλο μέρος θερινών διακοπών, εύχομαι σε όλους η νέα σχολική χρονιά να είναι διαφορετική, καλύτερη, παραγωγικότερη, ουσιαστικότερη, υγιέστερη.

Σάμος 28/7/2022

Ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης Σάμου
Μιχαήλ Ε. Καπιωτάς 
Φυσικός-Περιβ. Χαρτογράφος, MSc.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required