25 Ιουλ 2022

«Samia 2022» - Από 17 έως 20 Ιουλίου 2022

Μετά την επιτυχή διοργάνωση του αθλητικού camp «Samia 2022», για 2η συνεχή χρονιά, από το Δήμο Ανατολικής Σάμου, το Γραφείο Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, μέσω του Αθλητικού Προγράμματος του Αυτοτελούς Γραφείου Αθλητισμού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ «Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω» και το Λιμεναρχείο Σάμου, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν και εργάστηκαν έτσι ώστε τα «SAMIA» να αποτελούν πλέον θεσμό.

«Ολυμπιονίκες και διακεκριμένοι αθλητές του Λιμενικού Σώματος και των Ενόπλων Δυνάμεων, με πολύ μεράκι και αγάπη, έκαναν επίδειξη των αθλημάτων τους σε μορφή παιδαγωγικών παιχνιδιών.Συμμετείχαν 130 παιδιά σε υδατοσφαίριση στη θάλασσα, ξιφασκία, πετοσφαίριση στην άμμο.Διασκέδασαν με ταχυδακτυλουργικά κόλπα και οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με συναυλία της μπάντας του Λιμενικού Σώματος στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Πυθαγόρα.



Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά:

Το Γραφείο Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, το Λιμεναρχείο Σάμου, το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο, την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου & το Τμήμα Τροχαίας Σάμου, την Κοινότητα Σαμίων & Πυθαγορείου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ)-Παράρτημα Σάμου, τα τοπικά ΜΜΕ, τη Σαμιακή Τηλεόραση Α.Ε-Σ.Α.Τ, τον κ. Κονταξή Γεώργιο, ιδιοκτήτη της Σχολής Θαλασσίων Σπορ – Δραστηριοτήτων στο Πυθαγόρειο, τον κ. Στεφανή Νικόλαο, ιδιοκτήτη της εταιρείας Beach Volley στο Ποτοκάκι, τον Όμιλο Εταιρειών «ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Α.Ε», το ξενοδοχείο «Samos Bay Beach Hotel» για τη διαμονή & την εταιρεία «Samos Island Tours-Travel Agency» για τις μεταφορές, των μελών της μπάντας, των ολυμπιονικών και των εκπροσώπων του Αυτοτελούς Γραφείου Αθλητισμού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, την Παιχνιδούπολη by Jumbo, για τη χορηγία των δώρων των παιδιών που συμμετείχαν, το Super Market Franchise Σκλαβενίτης Σάμου για την προσφορά του ποδηλάτου που κληρώθηκε και το βιβλιοπωλείο «Κosmos» -Μαρία Καλατζή για την προσφορά έντυπου υλικού.



Προσωπικές ευχαριστίες, για την συμβολή τους στο αθλητικό αυτό γεγονός, εκφράζουμε:

Στον Λιμενάρχη Σάμου, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ, κ. Τσινιά Δημήτριο, στην Υποπλοίαρχο Λ.Σ Μενελάου Καλλιόπη, στην Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ Κακαρά Κων/να, στην Ολυμπιονίκη Υδατοσφαίριση, Υποπλοίαρχο Λ.Σ. Ελληνάκη Γεωργία, στην Ολυμπιονίκη Πάλης, Επισμηναγό, Μαρία Λουίζα Βρυώνη, στον Πανελληνιονίκη Ξιφασκίας, Αντισυνταγματάρχη Ανυφαντή Σωτήριο, στον ταχυδακτυλουργό, με παγκόσμιες διακρίσεις, Επικελευστή Λ.Σ, Σακαρέλλη Γεώργιο-Αλέξανδρο, στον εκπαιδευτή & εν ενεργεία παίκτη Πετοσφαίρισης (Α1 Μίλωνα), Δόκιμο Λ/Φ Τσαρκάτογλου Μιλτιάδη, στον Διευθυντή της Υπηρεσίας Μουσικής Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Βρεττό Γεώργιο & όλους τους μουσικούς & τέλος στον Αγροτικό Ιατρό Γούλα Κυριάκο για την εθελοντική προσφορά των ιατρικών του υπηρεσιών στα παιδιά που συμμετείχαν.

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required