5 Σεπ 2022

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του Κινήματος

Με αφορμή την ιδρυτική διακήρυξη του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑ.ΣΟ.Κ.), της 3ης Σεπτεμβρίου 1974, από τον Ανδρέα Παπανδρέου, η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΠΑΣΟΚ, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. «3 Σεπτέμβρη, μας εμπνέει και μας οδηγεί. Σαράντα οκτώ χρόνια μετά την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος οι αρχές και οι αξίες της Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη συνεχίζουν να μας εμπνέουν και να μας οδηγούν ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής μας.

Οι γενιές που αγωνίστηκαν για την εδραίωση και θωράκιση της Δημοκρατίας έχουν δώσει τη θέση τους στις γενιές της οικονομικής και της πρόσφατης υγειονομικής κρίσης, της κλιματικής αλλαγής και της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Οι σύγχρονοι αγώνες για την εκβάθυνση και προάσπιση των Δημοκρατικών θεσμών, για την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, το κοινωνικό κράτος, την καταπολέμηση των ανισοτήτων και την περιβαλλοντολογική επαγρύπνηση βρίσκουν την Παράταξήμας στην πρώτη γραμμή για την Αλλαγή πορείας που έχει ανάγκη η χώρα και ο ελληνικός λαός.

Όπως την 3η Σεπτέμβρη του 1974, στο ξεκίνημα των μεγάλων αγώνων για πρόοδο και κοινωνική δικαιοσύνη, έτσι και σήμερα, καλούμαστε να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον και να αποδειχθούμε χρήσιμοι για τη χώρα και τους Έλληνες.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required