10 Σεπ 2022

Ξεκίνησε η προετοιμασία του χώρου για το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή

Με μεράκι, όρεξη και αποφασιστικότητα μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ξεκινήσαμε την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, την ετοιμασία του χώρου της Πορφυριάδας Σχολής, στο Καρλόβασι, ώστε να είναι όλα έτοιμα για το μεγάλο αντάμωμα του Φεστιβάλ της ΚΝΕ, για το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού της χρονιάς το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης 19:30!

Πρώτες αναγκαίες εργασίες ο καθαρισμός του προαυλίου και η μετακίνηση της σκηνής! Μέσα σε μαχητικό κλίμα και με την καλή συνεργασία όλων ολοκληρώθηκαν! Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου οι εργασίες συνεχίζονται, με τη διαμόρφωση του χώρου για την πολιτική συγκέντρωση με τον Παναγιώτη Μεντρέκα, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ, (η συγκέντρωση ξεκινάει στις 21:00 μετά την παράσταση Stand-Up comedy με τον Αριστοτέλη Ρήγα).




Καλούμε όλους τους νέους και τις νέες, το λαό του τόπου μας, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση του Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Να απολαύσουν το πλούσιο πρόγραμμα του. Να ακούσουν το κάλεσμα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ότι μπορούμε μαζί να περπατήσουμε έναν άλλο δρόμο, αυτόν της σύγκρουσης και της ανατροπής του συστήματος της εκμετάλλευσης! Αυτό το μήνυμα συμπυκνώνεται και στο σύνθημα του Φεστιβάλ, που φωτίζει «το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό», την κοινωνία του σοσιαλισμού – κομμουνισμού, που μπορεί να απελευθερώσει τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας!

Όλοι και όλες στο πρώτο αγωνιστικό ραντεβού της χρονιάς, το Σάββατο 10/9 στην Πορφυριάδα Σχολή, στο Καρλόβασι, με ώρα έναρξης 19:30!



Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

20:15 Stand-up comedy με τον Αριστοτέλη Ρήγα

21:00 Πολιτική συγκέντρωση με τον Παναγιώτη Μεντρέκα, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ

21:45 Hip Hop live με το Σφάλμα

22:15 Λαϊκό Γλέντι με τον Κ. Μαυρίκη και την ορχήστρα του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required