23 Νοε 2022

Επίσκεψη του βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη στο Νοσοκομείο Σάμου

Τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σάμου, όπου συζήτησε με τη διοικήτρια του ιδρύματος, κ. Αφροδίτη Αγγέλη, για τα συσσωρευμένα προβλήματα ενώ συνεχάρη το προσωπικό για τις συνεχείς προσπάθειές του ώστε να διατηρηθεί ψηλά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Αμέσως μετά την επίσκεψη, ο κ. Στεφανάδης δήλωσε:

«Στο Νοσοκομείο της Σάμου σήμερα. Στην "καρδιά" των μονάδων Υγείας του Νομού μας. Το Νοσοκομείο που άντεξε την πίεση της πανδημίας και του μεταναστευτικού κύματος των τελευταίων ετών.

Παρά τα προβλήματα, λειτουργεί πολύ αξιόπιστα για την ασφάλεια των συμπατριωτών μας.

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας γνωρίζει τα προβλήματα και προωθεί λύσεις. Με τον νέο Νόμο, που θα ψηφιστεί άμεσα, θα δοθούν ριζικές λύσεις στο χρόνιο πρόβλημα της υποστελέχωσης.

Η Διοίκηση, με επικεφαλής την διοικήτρια κ. Αγγέλη (γνώστρια του αντικειμένου), σε συνεχή επικοινωνία με την 2η ΥΠΕ, υλοποιεί τις Κυβερνητικές αποφάσεις με αποτελεσματικότητα.

Συγχαρητήρια σε όλο το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό και λοιπό προσωπικό, που κρατά το επίπεδο του Νοσοκομείου μας πολύ ψηλά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required