20 Νοε 2022

Διοργάνωση εικαστικών κύκλων μαθημάτων από τη «Δelta Art Gallery»

Η «Δelta Art Gallery», σε συνεργασία με το «Scorpios Hotel & Suites», στο Καλάμι Σάμου, διοργανώνει εικαστικούς κύκλους μαθημάτων. Στη σχετική ανακοίνωσή της, για την έναρξη των μαθημάτων, η «Δelta Art Gallery» αναφέρει:

«Αρχίζουμε με ζωγραφική επάνω σε μετάξι (συνοδεύεται με καφέ, αναψυκτικό και μουσική). Ο επόμενος κύκλος θα περιλαμβάνει: Felt (δημιουργίες με μαλλί μερινός) και μετάξι. Η ζωγραφική μπορεί να λειτουργήσει χαλαρωτικά, ‘’αν αφεθούμε, αν σωπάσουμε για λίγα λεπτά τη λογική και δώσουμε τη σκυτάλη στη δημιουργική πλευρά του μυαλού μας’’.



Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε ζωγραφική, θα εκπλαγείτε τι μπορείτε να κάνετε με το μετάξι και τα ειδικά χρώματα. Από μεταξωτά μαντήλια, φουλάρια, ευχετήριες κάρτες, πίνακες, κοσμήματα.



Τα μαθήματα αρχίζουν τον Δεκέμβριο. Θα είναι δίωρα με ολιγομελή τμήματα των 6-7 ατόμων. Για ενήλικες αλλά και παιδιά, από 8 ετών και πάνω. Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα κατά του Covid-19. Οι εγγραφές άρχισαν!

Για περισσότερες πληροφορίες, εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο, 6945.720090 στη διεύθυνση e-mail: info@d-art-gallery.com και στο  Facebook: Fine-art-Nancy-Anastopoulou

Νάνσυ Αναστοπούλου»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required