1 Δεκ 2022

Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος - Συνάντηση με αντιπεριφερειάρχη για αγριογούρουνα και λάδι

Βασίλης Πανουράκης
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου είχε συνάντηση την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, το Δασαρχείο, τη ΔΑΟΚ και τους προέδρους των κυνηγετικών συλλόγων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη με θέμα, αρχικά, το πρόβλημα με τα αγριογούρουνα.

Στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, μετά τη συνάντηση, αναφέρονται τα εξής:

«Μετά την ανάδειξη του θέματος τον Αύγουστο του 2022 από τον Σύλλογό μας, μας ενημέρωσαν από τη μεριά της Αντιπεριφέρειας ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημά μας να ενταχθούν οι ζημιές από τα αγριογούρουνα στον κανονισμό αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ.

Επίσης συζητήθηκε ότι θα συγκροτηθούν ομάδες δίωξης υπό την επίβλεψη του δασαρχείου.

Στη συνάντηση θέσαμε φυσικά και το θέμα των τελευταίων ημερών, της αύξησης του εκθλιπτικού δικαιώματος από 14% σε 18% στα ελαιοτριβεία της Σάμου, ώστε να πιέσουμε να δοθεί λύση και από τη μεριά της Αντιπεριφέρειας. Μας είπαν ότι θα προωθήσουν το θέμα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.» 

Σημείωση: Οι αγρότες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6987851316 – 6979912819 – 6972070439 - 6987657771 και στο e-mail του συλλόγου agrosylsamou@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required