1 Δεκ 2022

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Καρλοβάσου, την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, όπου και διεξήχθη ο 1ος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Α.Ψ.Ε.Σ. Πυθαγόρας Κοντακαιϊκων και της Αθλητικής Ένωσης Καρλοβάσου.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου, ο Δήμος Δυτικής Σάμου σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και με τις ευλογίες της εκκλησίας και τις ευχές όλων ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα με τις καλύτερες συνθήκες σε ένα στάδιο με σύγχρονες προδιαγραφές.

Θυμίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Σάμου στις 20 Σεπτεμβρίου 2019, είχε αποφασίσει κατά πλειοψηφία 21 υπέρ και 5 κατά, την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα σε αντικατάσταση του υπάρχοντος φυσικού. Αυτό εξάλλου ήταν και το αίτημα των τοπικών ποδοσφαιρικών σωματείων.

Άμεσα προχωράμε και στην αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων και ενεργοβόρων προβολέων του σταδίου με led φωτισμό.

Σχετικά με το ταρτάν του γηπέδου γίνονται προσπάθειες για την αντικατάστασή του σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Όσον αφορά τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου σκοπεύουμε να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη άνοιξη με την διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα και με την συμμετοχή ομάδας παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Α’ Εθνικής κατηγορίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required