31 Μαρ 2023

O ΕΟΣ Σάμου στην «OENOTELIA 2023»

Στην κομβική έκθεση «OENOTELIA 2023», η οποία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την FOOD EXPO (18 έως και 20 Μαρτίου 2023) οι εκπρόσωποι του ΕΟΣ Σάμου υποδέχθηκαν τους εκατοντάδες επισκέπτες που γεύτηκαν όλες τις νέες κυκλοφορίες οίνων του Συνεταιρισμού, επιλέγοντας την διαχρονική ποιότητα του μοσχάτου.

Και τις τρεις ημέρες που διήρκεσε η έκθεση, επισκέπτες κατέκλυζαν το Hall 1, όπου είχε αναπτυχθεί το περίπτερο Α49 του Συνεταιρισμού, όχι μόνο για να γνωρίσουν από κοντά το μεγαλείο του σαμιακού αμπελώνα, τα πλούσια αρώματα και τη μοναδική γεύση των μοσχάτων κρασιών και να κλείσουν επωφελείς εμπορικές συμφωνίες.




Ο αντιπρόεδρος Δ.Σ. του ΕΟΣ Σάμου Στέλιος Μιχάλαινας και ο υπεύθυνος πωλήσεων εξωτερικού Γιώργος Φτενογιάννης, ήταν εκεί για να εξυπηρετούν με χαμόγελο και φιλική διάθεση, τους πολυπληθείς επισκέπτες.




Επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού, της μαζικής εστίασης, των χώρων ψυχαγωγίας, είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά για την εδραιωμένη γκάμα των σαμιώτικων συνεταιριστικών κρασιών καθώς και τις νέες ετικέτες και κυκλοφορίες. Αυξημένο ήταν και το ενδιαφέρον σημαντικών wine buyers από αγορές-στόχους του εξωτερικού.




Το ημίξηρο ροζέ Βαβέλ, «έκλεψε» τις εντυπώσεις στη Wine Tasting Area καθώς, πλήθος επισκεπτών το δοκίμασαν και πήραν χρήσιμες πληροφορίες για τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά, τα αρώματα λεμονανθών και αγριοκέρασων, τη μακρά απολαυστική του επίγευση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required