30 Απρ 2023

Αναφορά στο μεταναστευτικό και την ΚΕΔ Σάμου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τους πέντε άξονες της κυβερνητικής πολιτικής της Ν.Δ. 2023-2027, παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τετάρτη, 26 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εστίασε στον τομέα της Οικονομίας και δεσμεύτηκε για την αύξηση των μισθών κατά 25% με κατώτατο μισθό τουλάχιστον 950 ευρώ ως το τέλος της τετραετίας, δεσμεύτηκε για βελτίωση της Παιδείας και της Υγείας, καθώς επίσης και για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, για την Άμυνα και την Ασφάλεια της χώρας. Ακόμα, τόνισε ότι βασική προϋπόθεση για την επίτευξη αυτών των στόχων είναι η σταθερότητα της χώρας, μέσω της αυτοδυναμίας της ΝΔ.

Μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στο μεταναστευτικό φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση της Σάμου και την Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή (ΚΕΔ) που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή Ζερβού, όπως θα δείτε παρακάτω στο σχετικό βίντεο.



«Το μεταναστευτικό πρόβλημα, που ευτέλισε τη ζωή των κατοίκων του νησιού μας (αλλά και των προσφύγων), πριν από το 2019, αποτελεί θλιβερό παρελθόν χάρη στις αποτελεσματικές δράσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας...», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, με αφορμή την αναφορά του πρωθυπουργού στη Σάμο και τα όσα έχουν επιτευχθεί από το 2019 έως σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required