5 Ιουν 2023

ΚΚΕ(μ-λ) - Κάλεσμα σε συζήτηση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου και τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Κάλεσμα σε συζήτηση από το ΚΚΕ(μ-λ) στο Καρλόβασι. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Γιατί η ΝΔ παρέμεινε πρώτη και ενισχύθηκε κιόλας στις εκλογές του Μάη; Πώς εξηγείται η εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ και τι εκφράζει; Πού στηρίζεται η άνοδος του ΠΑΣΟΚ και τι επιδιώκει το κόμμα αυτό; Γιατί τα ακροδεξιά και φασίζοντα ψηφοδέλτια έφτασαν στο 9,5%;

Σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα που προκύπτουν από τα εκλογικά αποτελέσματα της 21ης του Μάη οι κυρίαρχες και υποτίθεται αντιτιθέμενες αναλύσεις έχουν ένα βασικό κοινό σημείο. Ισχυρίζονται ότι ο λαός αποδέχεται την άγρια αντιλαϊκή επίθεση ή ότι δεν θέλει και δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτήν! Ότι «δεν καταλαβαίνει» (τα βουνά των προβλημάτων που ζει). Ότι «έκανε συντηρητική στροφή» (ενώ το κεντρικό πολιτικό σκηνικό… του πρόσφερε αγωνιστικές επιλογές)

Η αντιδραστική αυτή προπαγάνδα που βομβαρδίζει το λαό από δεξιά και «αριστερά», έχει προφανείς στόχους ενόψει των εκλογών της 25ης του Ιούνη. Επιπλέον διακηρύσσει πως ο λαός «παύει να υπάρχει» από την 26ητου Ιούνη!



ü Συζητάμε πως και γιατί προέκυψαν τα αποτελέσματα των εκλογών του Μάη

ü Συζητάμε τους εκβιασμούς και τις «νέες» αυταπάτες για τις εκλογές της 25ης του Ιούνη που ασκούν και κατασκευάζουν τα κόμματα του συστήματος για να στηρίξουν τη γραμμή «πάμε και όπου βγει» για τη ζωή και τα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας

ü Συζητάμε γιατί τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ(μ-λ) σε όλη τη χώρα προβάλλουν ως κεντρικό σύνθημα στις εκλογές της 25ης του Ιούνη το «στο δρόμο, λαέ, μπορείς να τους νικήσεις», την πρόταση Κοινής δράσης και Συντονισμού, την κατεύθυνση της Αντίστασης και Οργάνωσης του λαού.

Ανοιχτή Συζήτηση
Τρίτη 6 Ιούνη
Καρλόβασι, Ίριδα (δίπλα στο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας) 7 μ.μ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required