11 Αυγ 2023

Φούρνοι - Πνίγηκε 11χρονο αγόρι στην παραλία της Πλάκας

Νεκρό ανασύρθηκε την Πέμπτη, 10 Αυγούστου, από τη θάλασσα στους Φούρνους, ένα αγόρι 11 ετών το οποίο αγνοούνταν από το μεσημέρι. Tο περιστατικό σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πλάκα, όπου το αγόρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, το παιδί διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ήδη συγκεντρώσει το λιμενικό, το ανήλικο αγόρι είχε φύγει το μεσημέρι στις 2 μ.μ. από το σπίτι του και η μητέρα του στις 6 μ.μ. εμφανίστηκε στο λιμενικό τμήμα δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού, το οποίο τελικά εντόπισε και ανέσυρε ένας πολίτης.

Το λιμενικό τμήμα των Φούρνων, διενεργεί τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ η σορός του άτυχου αγοριού αναμένεται να μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση.

Το 11χρονο αγόρι ήταν γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη


Η χειρότερη ημέρα ξημέρωσε για τον Οδυσσέα Σταμούλη, καθώς σύμφωνα με τα όσα είπε στο newsit.gr ο δήμαρχος Φούρνων το 11χρονο αγόρι που πνίγηκε στο νησί, ήταν ο γιος του ηθοποιού…

«Γύρω στις 6:30 το απόγευμα με ειδοποίησε η μητέρα του παιδιού ότι έχει χάσει τον Χρήστο από τις 2 το μεσημέρι. Κινηθήκαμε άμεσα, με την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, με κατοίκους του νησιού και ξεκινήσαμε να τον ψάχνουμε, δεν τον βρίσκαμε» περιγράφει στο newsit.gr ο δήμαρχος Δημήτρης Καρύδης.

«Καταλάβαμε ότι κάτι κακό συνέβη και δυστυχώς το βρήκαμε πνιγμένο το παιδί. Η μητέρα του είναι από το νησί, είχαν έρθει να κάνουν τις διακοπές τους. Μεγάλο κακό έγινε, ότι και να πούμε είναι λίγο».

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required