25 Οκτ 2023

«Φάρος» - Ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου οι ομάδες γονέων σε Βαθύ και Καρλόβασι

Ανακοίνωση του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος» για την έναρξη των ομάδων γονέων από την 1η Νοεμβρίου. «Η οικογένεια αποτελεί τον πυρήνα της πρόληψης και για το λόγο αυτό είναι στις προτεραιότητες του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος» να στηρίζει, να ενθαρρύνει, να «συνοδεύει» τους γονείς, ώστε να μπορούν να βιώνουν το ρόλο τους με όλες τις προκλήσεις, τις δυσκολίες αλλά και τις χαρές και τις συγκινήσεις του.

Κανείς δε γεννιέται γονιός κι όσο πιο γρήγορα αντιληφθούμε τη σημασία του να προετοιμαζόμαστε, να μαθαίνουμε, να δοκιμάζουμε, να αλλάζουμε, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα όταν η οικογενειακή ζωή ταραχθεί για τον ένα ή τον άλλο λόγο και χρειαστεί να κάνουμε κάτι. Είναι κέρδος για όλα τα μέλη της οικογένειας οι γονείς να δράσουν κι όχι απλά να αντιδράσουν. Αυτό ακριβώς είναι και η ουσία της πρόληψης άλλωστε...

Όπως συστηματικά το πράττει τα τελευταία 23 χρόνια, έτσι και φέτος, το Κέντρο Πρόληψης ανανεώνει το «ραντεβού» με τις οικογένειες της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων με συγκεκριμένες δράσεις:

🔅ομάδες γονέων (10 εβδομαδιαίες συναντήσεις) Δηλώσεις συμμετοχής ή/και διευκρινήσεις καθημερινά ☎ 22730 23443 ή στο email : kpfaros@gmail.com

🔆βιωματικά εργαστήρια για γονείς (συνολικής διάρκειας 3-6 ωρών) σε συγκεκριμένα θέματα που αφορούν την ψυχοσυναισθηματική ζωή της οικογένειας (η θεματολογία και οι ημερομηνίες υλοποίησης των εργαστηρίων θα ανακοινώνονται εγκαίρως)

👉 υπάρχει η δυνατότητα να υλοποιηθούν και διαδικτυακά (μόνο για την Ικαρία και τους Φούρνους)

👉υπάρχει η δυνατότητα να υλοποιούνται τόσο πρωϊνές, όσο και απογευματινές ώρες.

Σάμος: Πατριάρχου Δαμιανού, 83100 Σάμος. Tηλ.: (22730) 23443, 87070-1 / Fax: (22730) 23441

Ικαρία: Άγιος Κήρυκος. Tηλ./Fax: (22750) 24047

www.kpfaros.gr | e-mail: kpfaros@gmail.com | Facebοok: Κέντρο Πρόληψης Φάρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required