20 Νοε 2023

Νέες υποτροφίες από την Alpha Bank για την νεοφυή επιχειρηματικότητα

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη χορήγηση υποτροφιών από την Alpha Bank σε δύο αριστούχους φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα».

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Οι δύο μεταπτυχιακές φοιτήτριες Skorupa Klaudia – Maria και Φωτοπούλου Κυπαρισσία, οι οποίες εισήχθησαν στο Δ.Π.Μ.Σ. το ακαδημαϊκό έτος 2022 -2023, παρουσίασαν την υψηλότερη επίδοση στα μαθήματα του Α’ και Β’ εξαμήνου, οπότε και τους απονεμήθηκαν οι υποτροφίες της ALPHA BANK ύψους 9.000 ευρώ (4.500 ευρώ έκαστη), σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Προγράμματος Σπουδών του ΔΠΜΣ. Οι υποτροφίες καλύπτουν πλήρως τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού προγράμματος.

Ο διευθυντής του Δ.Π.Μ.Σ., καθηγητής Γιάννης Χαραλαμπίδης, και ο συντονιστής από την πλευρά του Ε.Μ.Π., καθηγητής Δημήτρης Ασκούνης, δήλωσαν σχετικά: «Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίησή μας για αυτήν την πρωτοβουλία, μέσω της οποίας επιβραβεύεται η αριστεία των φοιτητριών του μεταπτυχιακού μας προγράμματος. Ευχαριστούμε θερμά την ALPHA BANK και δηλώνουμε τη διάθεση μας να συνεχίσουμε διευρύνοντας τη βάση των οργανισμών που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο την ανάπτυξη της καινοτομικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα».

Περισσότερα στοιχεία για το Δ.Π.Μ.Σ. «Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»:
https://msc.icsd.aegean.gr/masters/innovation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required