3 Ιαν 2024

Νίκος Μάρκου - Ο νέος πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου

Έκανε την έκπληξη ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, προτείνοντας τον συμπατριώτη μας, π. δήμαρχο Πυθαγορείου, κ. Νίκο Μάρκου για τη θέση του προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου.

Η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην οποία διεξήχθησαν οι προβλεπόμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου.


Κατά τη συνεδρίαση για την εκλογή του Προεδρείου προτάθηκε για πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου από τον περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Μουτζούρη και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Νίκος Μάρκου.

Για την θέση του αντιπροέδρου προτάθηκε από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αλκιβιάδη Στεφανή και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Φιλόδωρος Βιτέλλας.

Για τη θέση του γραμματέα προτάθηκε από την επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Αγλαΐα Κυρίτση και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Γιώργος Τσακαλίας. 


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εκλογή των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής.

Από την συμπολίτευση μετά από πρόταση του περιφερειάρχη ο οποίος θα είναι και ο πρόεδρος της Επιτροπής, εκλέχτηκαν τακτικά μέλη οι: Αναστασία Αντωνέλη, Παντελής Μπουρνιάς, Δέσποινα Καλβίνου και Άγγελος Βλάττας.

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι: Δημήτρης Καλλίας, Νίκος Νύκτας, Ελισσαίος Μαυρατζώτης και Απόστολος Κουτσογιάννης.

Από την αντιπολίτευση εκλέχθηκαν τακτικά μέλη οι: Θεόδωρος Βαλσαμίδης και Παντελής Μπουγδάνος και αναπληρωματικά μέλη οι Γιώργος Αμπατζής και Αγλαΐα Κυρίτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required