5 Μαρ 2024

5ο «Just Tae Kwon Do It Festival 2024» - 15 χρυσά μετάλλια για τον «Ανταίο» της Σάμου

Παρά τις δυσκολίες των καιρικών συνθηκών (τριήμερος αποκλεισμός) και την ταλαιπωρία κατά την επιστροφή στο νησί, 17 αθλητές του Α.Σ. «Ανταίος» της Σάμου, ηλικίας 5 έως 11 ετών, έλαβαν μέρος στο 5ο «Just Tae Kwon Do It festival 2024» πουδιεξήχθη το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «Γεώργιος Στεφανόπουλος» επιστρέφοντας με 15 χρυσά μετάλλια!


Αρχικά δήλωσαν 17 αθλητές για να λάβουν μέρος στους αγώνες. Έφτασαν όλοι στην Αθήνα αλλά η Δήμητρα Χατζηπαπά και ο Δημήτρης Μελλάς, ασθένησαν με πυρετό και δεν μπόρεσαν τελικά να συμμετέχουν. Οι 15 αθλητές που αγωνίστηκαν κατάφεραν όλοι να κατακτήσουν 1η θέση! 15 χρυσά μετάλλια! 








Στους αγώνες έλαβαν συνολικά μέρος, περίπου 1.000 αθλητές. Ο προπονητής των αθλητών του «Ανταίου», Κώστας Βακάκης, με βοηθό την Ελένη Μπουρμπούλα (αρχηγός της αποστολής), πρέπει να είναι περήφανοι για το αποτέλεσμα. Ο Κώστας Βακάκης ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την στήριξή τους στους αθλητές και φυσικά την χωρίς διακοπή αρωγή των ακτοπλοϊκών εταιρειών Hellenic Seaways και Blue Star.










Από την έντυπη έκδοση του «Σαμιακού Βήματος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required