20 Μαρ 2024

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου - Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας για την αποτροπή της ατομικής αξιολόγησης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου προκηρύσσει στάσεις εργασίας από 1-3 ώρες, που ξεκίνησαν από την Τρίτη, 19 Μαρτίου, και μέχρι να επαναπροκηρυχθεί η απεργία–αποχή από ΔΟΕ-ΑΔΕΔΥ ή από τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, οι οποίες μπορούν να αξιοποιούνται στις περιπτώσεις που οι αξιολογητές προχωρούν σε καλέσματα για προπαρασκευαστικές συναντήσεις για την αξιολόγηση. Μπορούν επίσης να αξιοποιηθούν και από τους/τις Διευθυντές/τριες και Προϊσταμένες/ους.

Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει: 
«Οι συγκεκριμένες στάσεις εργασίας, για όσους συναδέλφους/ισσες χρειαστεί να τις αξιοποιήσουν, θα καλύπτονται οικονομικά 100% από το ταμείο του Συλλόγου. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώνουν άμεσα το Δ.Σ.

Οι 3ωρες στάσεις εργασίας από την ζωντανή παρακολούθηση του μαθήματος (Σύμβουλος και Διευθυντής/ντρια ή Προϊσταμένη) που έχει κηρύξει η ΔΟΕ, όπως και οι συμπληρωματικές που έχει κηρύξει ο Σύλλογος από 1-3 ώρες, είναι σε πλήρη ισχύ και καλύπτουν τους πάντες. Δεν έχει γίνει έως τώρα δικαστική προσφυγή.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, αν κάποιος/α αξιολογητής/τρια (Σύμβουλος ή Διευθυντής/ντρια ή Προϊσταμένη) σας καλέσει σε: 1. προπαρασκευαστική συνάντηση για την αξιολόγηση, ενημερώνετε αμέσως το Δ.Σ. του Συλλόγου και δηλώνετε στάση εργασίας την ημέρα και ώρα/ες που σας έκλεισε συνάντηση. 2. Αν συνεχίσει και σας ορίσει παρακολούθηση διδασκαλίας, ενημερώνετε πάλι το Δ.Σ. και δηλώνετε ξανά στάση εργασίας την ημέρα και ώρα/ες που σας όρισε διδασκαλία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required