6 Μαΐ 2020

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Μουσικό Σχολείο Σάμου

Αίτηση ηλεκτρονικά (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) στο Μουσικό Σχολείο κατά το χρονικό διάστημα από 4 έως 29 Μαΐου και ώρα 14:00, θα πρέπει να υποβάλουν οι γονείς ή οι κηδεμόνες των μαθητών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής για το σχολικό έτος 2020-2021.

Οι υποψήφιοι για επιλογή και φοίτηση στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων δεν στερούνται του δικαιώματος υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις διαδικασίες εισαγωγής σε άλλο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο. 

Στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια) εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, ύστερα από επιλογή. Η διαδικασία επιλογής για το σχολικό έτος 2020-2021 θα διενεργηθεί από τις αρμόδιες επιτροπές οι οποίες θα οριστούν από την Περιφερειακή Δ/ντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Για τον καθορισμό των ημερομηνιών των εξετάσεων θα γίνει εγκαίρως ενημέρωση με νέο έγγραφο. 

Για υποβολή αιτήσεων ή περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Μουσικού Σχολείου (τηλ. 2273023497) ή στο κινητό τηλέφωνο 6977463195. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση στην ιστοσελίδα του σχολείου: https://blogs.sch.gr/gymmsam και να την αποστείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: mail@gym-mous-samou.sam.sch.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required